Vem är Beatrice?

BW green paisley1_transp copy1x

Informationsekorre med stor passion för kost och näring

Under mina yrkesverksamma år inom näringsmedicinen har jag fått förtroendet att vägleda och inspirera flera tusen klienter till hälsa.

Utöver att ta emot klienter på mottagningen i centrala Stockholm och via Skype, skriver, föreläser och undervisar jag inom genren hälsa.

När någon frågar mig om kost och näring är mitt stora intresse, brukar jag svara – “de är mitt livs passion”. Jag äter, lever och andas kost och näring.

Hoppas att jag får förtroendet att vägleda och inspirera även dig.

Varmt välkommen till min webbsida!

Mina utbildningar

Livet är ett enda stort universitet, där varje dag erbjuder något nytt att lära

Utöver all den kunskap jag fick på köpet då jag var tvungen att hitta vägar för att komma tillrätta med min egen ohälsa då den skolmedicinska vården inte hade något att erbjuda, har jag även studerat en hel del både i Sverige och utomlands.

Här följer exempel på några av mina utbildningar:

 • Certifierad Näringsterapeut
 • Diplomerad Naturterapeut
 • Diplomerad Nada akupunktör
 • Basmedicinsk utbildning 80 p
 • Jag har även studerat har jag studerat örtmedicin, blodanalys i mörkfältsmikroskop, funktionsanalyser, hårmineralanalys, irisdiagnostik, kinesiologi samt olika kroppsterapier såsom akupressur, zonterapi, massage, shiatsu m.m.

  Sedan jag började utbilda mig inom hälsa på 90-talet, har jag fått förtroendet att undervisa andra terapeuter och skolmedicinska yrkesutövare som sjuksköterskor och läkare i ett flertal ämnen relaterade till mitt yrke.

  Som informationsekorre med stor passion för kost och näring, så ägnar jag ganska många timmar dagligen åt att hålla mig uppdaterad om den senaste forskningen och att fördjupa mig ytterligare inom detta område.

Verksamhetsområden

1)
Näringsmedicinsk rådgivning och hälsoundersökningar till privatpersoner och företag.
2)
Mentorskap för näringsterapeuter.
3)
Föreläsningar inom hälsa och näring i både egen regi och på uppdrag av skolor, organisationer och företag etc.
4)
Temadagar både i egen regi och på uppdrag av skolor, organisationer och företag. Har ni en idé, kan jag hjälpa till med att förverkliga denna i praktiken.
5)
Kurser och utbildning både i egen regi och på uppdrag av skolor, organisationer och företag. Kunskap är nyckeln för att själv kunna påverka.
6)
Hälsoaktiviteter i form av resor och allt annat som förgyller vardagen. Det ska vara roligt att leva.

Aktuellt

Har massor av roliga saker på gång; bland annat bokskriveri och en hel del kurser

Förutom att försöka bli klar med någon av alla de böcker jag håller att skriva på just nu, håller jag att ta fram olika kurser. Jag lägger ut information om mina kurser på webbsidan om det, så fort det är på gång. Du kan även registrera dig på nyhetsbrev eller följa mig på Facebook, för att få de senaste kursnyheterna.

blodanalys
Läs mer

Mina 4 hörnstenar

  3 snabba om Beatrice

  • Livsinställning

   När man ändå ska leva kan man ju lika gärna passa på att ha roligt.

  • Värderingar

   En riktigt stor människa är någon som får andra att känna sig stora.

  • Framtidsvision

   Ett ökat medvetande bland människor så att vi alla kan göra sunda val som gynnar vår jord och allt levande, framför girighet som sker på bekostnad av människor, djur och natur.

  Tänkvärt

  Dalai Lama svarade på frågan vad som förvånar honom mest: “Människan. Hon offrar hälsan för att hon ska tjäna pengar. Sedan offrar hon pengar för att få tillbaka hälsan. Och så är hon så angelägen om sin framtid att hon inte njuter av nuet. Följden blir att hon inte lever i nuet och inte heller i framtiden. Hon lever som om hon aldrig skulle dö. Och så dör hon utan att ens någonsin ha levt.”

  “Kroppen är oerhört intelligent, så du är alltid i intelligent sällskap. Ibland kan den dock bli förvirrad och behöva lite hjälp på traven för att komma på rätt spår.”
  Beatrice

  Nyhetsbrev